Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Kónya Gizella - szociális munkás, szupervízor

Kép

"1994 óta önkénteskedem, 1995 óta foglalkozom kortárs segítőkkel. 2004 óta vagyok a csoport szakmai vezetője. A kamaszok pezsdítően hatnak rám. Frissen tartanak, hogy hiteles, őszinte, elhivatott és lelkes legyek. Másképp nem is lehet velük, hiszen Ők mindig ilyenek."

 

 

  

 

Benke Edit - gyógypedagógus, drámapedagógus

Kép

"2004-ben, a kezdetekkor csatlakoztam a Passszhoz. A kortás segítők alapképzésében, továbképzéseiben, a csapat fejlesztésében veszek részt. A kortárs segítők számomra olyanok, mint egy híd: kapcsolat a felnőttek, a pedagógusok és a kiskamaszok között. A velük közösen tartott drámaórákon mindig rácsodálkozom erre az erőre."

 

 

Váróczy István - szociális munkás

  Kép 
"Igazából nem tudtam, mire vállalkoztam, mikor megkerestek a lányok (Gizus, Edit). Ma már tudom, jó helyre érkeztem. A költő szavai segítenek most nekem:
 
"S a gondok akár nem lesznek oly nagyok,
Nem kínálok többet, csak ennyit: vagyok."
                                                                                        (Halo)"

 

 

 

Nagy József - operatőr, gyógypedagógiai asszisztens

"2007 óta segítem a Passsz munkáját önkéntesként. A kortárs segítők képzésében veszek részt. Jó dolognak tartom, hogy a fiatalok számára van egy hely, egy csapat, ahova tartozhatnak, és tevékenységeikkel pozitív mintát nyújthatnak a velük egy korosztályba tartozóknak. Örülök, hogy én is részese lehetek ennek a varázslatnak."